The Gallery Residence - MASSONEONG
1105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1105,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-overridden-elementors-fonts,qode_disabled_responsive_button_padding_change,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-1105
 

The Gallery Residence

A Serenade of Curves

Situated in the heart of the city, the relationship between nature and craftsmanship inspired the interior design of the Gallery Residence.

 

Guided by the curvature of the building facade, a serenade of curved elements define programmatic spaces through archways, ceilings coves and built in cabinetry, blurring the boundaries between the spaces and unifying them through movement and fluidity.

 

A neutral, monochromatic palette of finishes – fluted solid timber panelling, hand painted stucco ceiling and walls, sinuous curves of custom joinery and the use of natural marble all enhance the layout and experience of journeying through the space.

MASSONEONG - The Gallery Residence 14
  • Project
    4 Bedroom Apartment
  • Floor Area
    2874sqft
  • Year Completed
    2021
  • Scope
    Full Interior Design, FF&E, Styling & Project Coordination
  • Client
    Private